Bajunské kuře na jehle

42 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
278 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
9 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
636 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mixéru vložíme prolisovaný česnek, chilli papričku bez semínek, jarní cibulku, lístky petrželky, cibuli, tymián, limetovou šťávu, olej a nové koření a rozmixujeme na hladkou pastu. Ochutíme solí a pepřem.
  • 2
    Plátky masa vodorovným řezem prořízneme téměř napůl, rozevřeme a do kažédého plátku dáme lžíci pasty. Přikryjeme a okraje masa několikrát propíchneme špejlí, aby se neotevíraly.
  • 3
    Grilujeme na venkovním grilu nad středně žhavým uhlím nejprve kůží dolů cca 7min, poté otočíme a pečeme dalších 5min.
  • 4
    Ochutíme solí, pepřem a podáváme horké např. se smetanovou avokádovou salsou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.