Baklažán s kořeněným máslem ghee
75 min.
Ingredience
- 5stroužkůČesnek
- 1kusCibule
- 1lžičkaKari koření
- 2kusyLilek
- 1lžičkaSůl
- 2lžičkyKmín drcený
- 1lžičkaKoriandr mletý
- 4kusyRajčata
- 1špetkaChilli koření mleté
- 14gramůKořeněné máslo Ghee
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
88 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Lilky nakrájíme na tenká kolečka. Posolíme a necháme stát v míse asi 45 minut, aby pustily šťávu. Kousky osušíme a kolečka nakrájíme na čtvrtky.
- 2Ve velkém hrnci rozehřejeme na mírném plameni máslo a 4-5 minut restujeme nasekaný česnek a cibuli. Přidáme kmín, mletý koriandr, kari a mleté chilli koření. Vmícháme lilek a potom nakrájená rajčata na kousky.
- 3Vaříme 20-25 minut, dokud není lilek hotový.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.