Baklažán s kořeněným máslem ghee

75 min.
Francie
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
88 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky nakrájíme na tenká kolečka. Posolíme a necháme stát v míse asi 45 minut, aby pustily šťávu. Kousky osušíme a kolečka nakrájíme na čtvrtky.
  • 2
    Ve velkém hrnci rozehřejeme na mírném plameni máslo a 4-5 minut restujeme nasekaný česnek a cibuli. Přidáme kmín, mletý koriandr, kari a mleté chilli koření. Vmícháme lilek a potom nakrájená rajčata na kousky.
  • 3
    Vaříme 20-25 minut, dokud není lilek hotový.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.