Balkánský salát

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
618 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
39 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
15 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory a červenou řepu omyjeme. Zvlášť uvaříme brambory a zvlášť uvaříme řepu. Oba druhy zeleniny vaříme doměkka. Scezené a vychladlé oloupeme, nakrájíme na stejné kostičky a dáme do mísy.
  • 2
    Uvaříme vajíčka natvrdo, oloupeme je, pokrájíme na kostičky a spolu s kostkami nakrájené salátové okurky přidáme do mísy k bramborám.
  • 3
    Ještě přidáme posekané vlašské ořechy a pokrájené černé olivy na kolečka.
  • 4
    Všechny ingredience v míse polijeme bílým jogurtem, olejem, ochutíme solí, octem, pepřem a promícháme.
  • 5
    Balkánský salát podáváme vychlazený.
  • 6

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.