Bánovské grundle

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
3276 kcal
Bílkoviny
441 g
Tuky
165 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na másle. Přidáme nahrubo nastrouhaný celer, prolisovaný česnek a jemně nakrájenou celerovou nať.
  • 2
    Očištěné rybky osolíme, naplníme celerovou směsí a spíchneme jehlou nebo převážeme nití.
  • 3
    Ryby urovnáme do pekáčku na rozehřáté máslo a za občasného podlévání vodou pečeme 15-20 minut.
  • 4
    Před podáváním posypeme pokrm nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.