Bánovské grundle
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 12kusůGrundle
- 1kusCeler bulvový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1hrnekVoda pitná
- 1lžícePetržel - nať
- 100gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceCeler - nať
- 3stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
3276 kcal
Bílkoviny
441 g
Tuky
165 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na másle. Přidáme nahrubo nastrouhaný celer, prolisovaný česnek a jemně nakrájenou celerovou nať.
- 2Očištěné rybky osolíme, naplníme celerovou směsí a spíchneme jehlou nebo převážeme nití.
- 3Ryby urovnáme do pekáčku na rozehřáté máslo a za občasného podlévání vodou pečeme 15-20 minut.
- 4Před podáváním posypeme pokrm nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.