Barevná fazolová polévka

0 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
620 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
13 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
24 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozpáleném oleji nejdřív zprudka, potom mírněji opečeme mrkev, celer, česnek a cibuli na kostičky, osolíme, opepříme a pečeme asi 8 minut. Přidáme oloupaná, pokrájená rajčata, protlak, oregáno, podlijeme 1,25 l vody a vaříme dokud není zelenina měkká. Potom přidáme do polévky bílé fazole v konzervě, scezené a propláchnuté.
  • 2
    Prohřejeme a dosolíme dle chuti.
  • 3
    Posypeme sýrem nasekaným nahrubo, můžeme přidat i trochu čerstvé petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.