Barevné těstoviny

30 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
723 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
39 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Oloupanou cibuli a česnek nasekáme a opečeme v pánvi na oleji spolu s rozsekanými feferonkami.
  • 3
    Uvařené těstoviny promícháme s cibulovou směsí, vmícháme omytou, nadrobno pokrájenou pažitku a podle chuti přisolíme a opepříme.
  • 4
    Pokrm upravíme na talíře a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.