Bavette s brokolicí a piniovými oříšky

55 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
496 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
40 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozpáleném oleji na velké pánvi orestujeme dozlatova najemno nasekaný česnek.Přidáme rozdrobené čili papričky sušené, piniové oříšky,sůl podle chuti a restujeme na mírném ohni.
  • 2
    Mezitím uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.K těstovinám asi pět minut před dovařením dáme omytou a na růžičky rozdělenou brokolici.
  • 3
    Po uvaření scedíme,dáme na nahřátou servírovací mísu.Přelijeme omáčkou,dobře promícháme a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.