Bavette s lososem a limettou

25 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
11 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
801 mg
Cukr
977 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.
  • 2
    Mezitím dáme na rozpálený olej na pánev restovat na 2-3 minuty česnek,čili papričku a jemně nasekanou petrželku.Přidáme na tenké proužky nakrájeného čerstvého lososa a asi pět minut opékáme.
  • 3
    Vařené těstoviny scedíme a přidáme na pánev.Ochutíme solí a pepřem,přidáme šťávu z limetek a najemno nastrouhanou kůru z limetek.Lehce zamícháme a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.