Bavette se sardinkami

35 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
22 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do velkého hrnce do dobře osolené vody dáme na deset minut vařit velký svazek divokého fenyklu.Scedíme a vodu odložíme stranou na pozdější použití.
  • 2
    Na velké pánvi rozpálíme olej,na kterém asi osm minut restujeme najemno nakrájenou cibuli a rozmělněné blizny šafránu.Přidáme piniové oříšky,rozinky,sůl a pepř a dalších pět minut restujeme.Přidáme sardinky očištěné a zbavené hlaviček,trochu z odložené vody a pět minut povaříme.
  • 3
    Těstoviny uvaříme v odložené vodě dle návodu na obalu,scedíme a přidáme na pánev.Lehce promícháme a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.