Bavorský knedlík

30 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
249 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
2 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
8 g
Cukr
629 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené i syrové brambory oloupeme a nastrouháme. Přidáme solamyl, sůl, pepř a obarvíme kurkumou rozpuštěnou v troše mléka. Podle potřeby přisypeme strouhanku a vše promícháme.
  • 2
    S těsta tvarujeme kuličky a vaříme ve vroucí vodě asi 10 minut, dokud nevyplavou na hladinu.
  • 3
    Můžeme podávat jako samostatný pokrm s kysaným zelím nebo jako přílohu k masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.