Bavorský salámový salát
25 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
429 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
29 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
7 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Mrkev oškrábeme, nakrájíme na kostičky a vaříme 10 minut v malém množství vody s máslem a solí.
- 2Kyselé okurky a salám nakrájíme na tenké hranolky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, jablko oloupeme, vyjmeme jádřinec a nakrájíme na menší kousky.
- 3Ocet ušleháme se solí, pepřem, hořčicí a olejem, až vznikne hustá zálivka.
- 4Mrkev necháme na sítu okapat, pak ji s okurkami, salámem, cibulí a jablkem dáme do mísy a vše přelijeme zálivkou. Posypeme nasekanou pažitkou a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.