Bavorský salámový salát

25 min.
Německo

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
429 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
29 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
7 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev oškrábeme, nakrájíme na kostičky a vaříme 10 minut v malém množství vody s máslem a solí.
  • 2
    Kyselé okurky a salám nakrájíme na tenké hranolky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, jablko oloupeme, vyjmeme jádřinec a nakrájíme na menší kousky.
  • 3
    Ocet ušleháme se solí, pepřem, hořčicí a olejem, až vznikne hustá zálivka.
  • 4
    Mrkev necháme na sítu okapat, pak ji s okurkami, salámem, cibulí a jablkem dáme do mísy a vše přelijeme zálivkou. Posypeme nasekanou pažitkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.