Bažant na rožni

65 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1327 kcal
Bílkoviny
134 g
Tuky
83 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
349 mg
Cukr
586 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchaného a omytého bažanta protkneme slaninou a osolíme na povrchu i uvnitř.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli smícháme s nasekanou petrželkou, pažitkou, pepřem a 3/4 dávky másla. Směs vložíme do břišní dutiny bažanta.
  • 3
    Bažanta zabalíme do plátků slaniny, ovážeme provázkem, napíchneme na rožeň a grilujeme za občasného potírání zbylým máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.