Benátská rybí směs

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
18 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Stroužky česneku oloupeme a nadrtíme. Fenykl očistíme, opereme a nakrájíme na kousky. Jarní cibulku očistíme, opereme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    V kastrole rozpálíme olej, v něm podusíme fenykl, jarní cibulku
  • 3
    a česnek. Přidáme šafrán. Bazalku opereme, natrháme a rovněž přidáme k fenyklu.
  • 4
    Směs podlijeme rybím vývarem a vínem. Rybí plátky omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky, pokapeme citronovou šťávou a přidáme do vývaru. Potom vše necháme asi 20 minut zvolna dusit.
  • 5
    Garnáty omyjeme, osušíme a s mascarpone přidáme do vývaru. Okořeníme solí a pepřem a necháme přejít varem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.