Bezlepkové bramboráky

55 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
688 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
59 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
281 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oškrábeme a nastrouháme, česnek utřeme, dušenou šunku nakrájíme na malé kousky.
  • 2
    S nastrouhanými brambory smícháme nakrájenou šunku, celá vejce, majoránku a směs ochutíme solí a pepřem.
  • 3
    Potom do směsi vmícháme bezlepkovou mouku, takže nám vznikne řidší těsto. Těsto pak naléváme na pánev s rozpáleným tukem a smažíme bramboráky. Hotový pokrm podáváme teplý.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.