Bezmasý džuveč

50 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
541 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
36 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
12 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a podusíme na oleji. Přidáme očištěné papriky nakrájené na proužky, oloupaná, na kousky nakrájená rajčata, mrkev, květák, petržel a celer, vše nadrobno nakrájené, a kostičky brambor. Osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petrželku a zalijeme do roviny vývarem.
  • 2
    Pokrm dusíme pod pokličkou v troubě bez míchání, jen kastrolem potřásáme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.