Bezmasý džuveč
50 min.
Ingredience
- 1šálekHrášek
- 3kusyPaprikové lusky čerstvé
- 5kusůRajčata
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 150gramůCeler bulvový
- 1kusCibule
- 1šálekMrkev kořen
- 400gramůBrambory
- 0,5šálekPetržel kořen
- 0,5šálekOlej stolní
- 0,5litrVývar zeleninový
- 0,5kusKvěták
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
541 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
36 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
12 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a podusíme na oleji. Přidáme očištěné papriky nakrájené na proužky, oloupaná, na kousky nakrájená rajčata, mrkev, květák, petržel a celer, vše nadrobno nakrájené, a kostičky brambor. Osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petrželku a zalijeme do roviny vývarem.
- 2Pokrm dusíme pod pokličkou v troubě bez míchání, jen kastrolem potřásáme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.