Biftek s brusinkami

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
873 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
73 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
636 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uležené maso nakrájíme na silnější plátky, naklepeme je nožem, pomažeme hořčicí, osolíme, opepříme, na pánvičce na rozpáleném sádle zprudka opečeme. Když je maso hotové, vyndáme ho a dáme stranou. Do vypeku dáme mouku, worcester, nastrouhaný česnek, kečup, máslo, zalijeme vínem a chvilku povaříme. Nakonec podle chuti přidáme ještě koření, sůl a pepř.
  • 2
    Na pánvičce rozpálíme olej, do oleje rozklepneme 1 ks vejce tak, aby nám zůstal žloutek celý a usmažíme volské oko.
  • 3
    Na talíř dáme biftek, na něj položíme volské oko, lžíci borůvek a zalijeme šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.