Biftek s česnekovým máslem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
33 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
921 mg
Cukr
269 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme rozměklé máslo, prolisovaný česnek a pažitku. Směs vyklopíme na pečící papír a srolujeme do válečku o průměru 3cm, oba konce svážeme a dáme do lednice vytuhnout.
  • 2
    Maso osolíme, opepříme a orestujeme na rozpáleném oleji z obou stran asi 3-4 minuty, záleží na výšce steaku.
  • 3
    Z lednice vyjmeme máslo, vybalíme z papíru a nakrájíme teplým nožem na 2cm silné plátky, které poklademe na každý biftek.
  • 4
    Servírujeme např. se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.