Biftek s ústřicemi

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
23 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Osušíme 100 g konzervovaných ústřic. Nadrobno nasekáme cibuli a hrst petrželové natě. Nakrájíme osušené uzené ústřice. Ústřice, cibuli a petržel dobře smícháme v malé misce a až do podávání je necháme chladit.
  • 2
    Plátky masa osolíme a opepříme, potřeme česnekem a pokapeme je olejem.
  • 3
    Rozpálíme olej a dáme na něj steaky. Krvavé smažíme 3-4 minuty z každé strany, středně propečené 4-5 minut a dobře propečené 7-8 minut z každé strany. Hotové je přemístíme na vyhřáté talíře.
  • 4
    Bifteky bohatě pokryjeme obložením z uzených ústřic a ihned je podáváme s řezy citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.