Bifteky po mexicku

45 min.
Mexiko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
22 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a česnek oloupeme a nahrubo nakrájíme. Feferonku očistíme a nakrájíme na nudličky. Vše podusíme 15 minut na rozehřátém oleji. Přidáme nasekanou petrželku, směs rozmixujeme a omáčku ochutíme citronovou šťávou a osolíme.
  • 2
    Z omytého masa nakrájíme 4 bifteky, z obou stran je opepříme a na rozehřátém másle a oleji je opékáme asi 2 minuty. Potom maso osolíme a vložíme do zapékací mísy.
  • 3
    Výpek přidáme do omáčky a bifteky jí potřeme. Na každý biftek položíme plátek ementálu.
  • 4
    Pokrm zapékáme v troubě pod grilem, dokud se sýr neroztaví.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.