Bílé fazole na lyonský způsob
60 min.
Ingredience
- Ochucení
- 50gramůCibule
- 20gramůMáslo čerstvé
- 15gramůPažitka
- 15gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
387 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
5 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
16 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Předem namočené fazole vaříme spolu s kouskem cibule, karotky a snítkou petrželky 45 minut doměkka, scedíme a necháme okapat.
- 2Do teplých fazolí vmícháme posekanou petrželku, nadrobno nakrájenou a na másle orestovanou cibulku, osolíme a opeříme. Nakonec posypeme najemno pokrájenou pažitkou.
- 3Podáváme jako přílohu k pečenému masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.