Bítovská bašta
120 min.
Ingredience
- 10kusůCibule
- 1kilogramHovězí maso přední
- 1špetkaSůl
- 1špetkaMajoránka
- 1lžícePolévkové koření Maggi
- 2lžíceStrouhanka
- 1špetkaZázvor mletý
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 2kilogramyVepřový bok
- 1špetkaKari koření
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1546 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
142 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Uvaříme hovězí maso a bůček dáme péct.
- 2Poté obě masa umeleme.
- 3Nakrájenou cibuli zpěníme na sádle a podlijeme vývarem z výpeku.
- 4Přidáme červenou mletou papriku, vložíme umleté maso a koření, podlijeme vývarem z masa a dusíme.
- 5Strouhankou zahustíme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.