Bolognese spaghetti

75 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
463 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
12 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme ve velké pánvi olej, přidáme nakrájenou cibuli a smažíme 3 minuty. Přidáme rozetřený česnek, nasekaný celer, slaninu a smažíme 4 minuty. Přidáme mleté hovězí maso a smažíme 3 minuty, dokud nezhnědne.
  • 2
    Vmícháme pokrájená rajčata, oregano a červené víno a uvedeme do varu. Necháme 45 minut podusit.
  • 3
    Vmícháme sůl, pepř a rajčatový protlak.
  • 4
    Uvařené špagety naservírujeme do talířů a přelijeme boloňskou omáčkou.
  • 5
    Promícháme a podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.