Botičky z lilků

35 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
455 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
40 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky očistíme, pokrájíme na slabé plátky po delší straně a jemně obalíme v hladké mouce. Osmahneme na rozpáleném oleji.
  • 2
    Do mísy dáme strouhaný sýr, 1 vejce, mouku, pepř, dokonale promícháme. Vzniklou směs klademe na jednotlivé plátky lilku, smotáme do ruličky a spíchneme párátkem. Když máme všechny ruličky hotové, ušleháme zbylá vejce se solí, v nich smáčíme lilkové rolky, obalíme ve strouhance a smažíme na rozpáleném oleji.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.