Bramborák s čedarem
21 min.
Ingredience
- 1kilogramBrambory
- 100gramůMouka polohrubá
- 2kusyVejce slepičí
- 120gramůSýr Čedar
- 200mililitrůMléko polotučné
- 1lžičkaSůl
- 6stroužkůČesnek
- 0,5lžičkaMajoránka
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 80mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
483 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
27 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
6 g
Cukr
368 mg
Postup přípravy
- 1Sýr nastrouháme, česnek prolisujeme, syrové brambory omyjeme, oloupeme a nastrouháme.
- 2V míse promícháme brambory se sýrem, solí, pepřem, majoránkou, česnekem, vejci a mlékem do kompaktní kaše.
- 3Na rozpáleném oleji smažíme po obou stranách bramboráky, na ubrousku necháme okapat olej a hned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.