Bramborák s houbami a pivem

18 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
338 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
23 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
4 g
Cukr
237 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušené houby předem namočíme do piva a necháme nabobtnat. Brambory oloupeme, nastrouháme najemno a přes síto necháme okapat, česnek utřeme se solí.
  • 2
    V míse smícháme brambory, česnek, pokrájené namočené houby i s pivem, rozšlehaná vejce, pepř, sůl, mletý kmín, majoránku a mouku.
  • 3
    Na malém množství oleje postupně smažíme malé bramboráky dozlatova. Olej doléváme podle potřeby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.