Bramborák z červené řepy

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
36 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Malou cibuli nakrájíme najemno, slaninu na drobné kostičky, česnek utřeme se solí. Syrovou řepu a brambory oloupeme a nastrouháme najemno, šťávu slijeme.
  • 2
    Na oleji osmažíme slaninu, přidáme cibuli a necháme zesklovatět.
  • 3
    V míse promícháme řepu s bramborami, vmícháme rozšlehaná vejce, vychladlou slaninu s cibulí, mléko, majoránku, česnek, pepř a mouku. Vymícháme hladké těsto.
  • 4
    Na sádle smažíme středně velké placky, necháme na ubrousku vsáknout tuk a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.