Bramboráková pizza

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
338 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
13 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si bramborákové těsto, můžeme do něj přidat nějakou uzeninu. Vodu z těsta hodně slijeme.
  • 2
    Těsto vložíme na vymaštěný plech nebo na pečící papír a pečeme v troubě, dokud bramborák nezezlátne. Poté naskládáme navrch na kolečka nakrájená rajčata a papriky, posypeme kukuřicí nebo olivami a dáme zapéct.
  • 3
    Těsně před dopečením posypeme povrch nastrouhaným sýrem a dáme dopéct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.