Bramboráky s cibulí a sýrem

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
6 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme v osolené vodě a necháme vystydnout. Oloupeme slupku a nastrouháme. Dáme do větší nádoby, vmícháme nastrouhanou cibuli, sýr a petrželku. Osolíme, opepříme, bramborové těsto rozdělíme na 4 díly a zformujeme do koláčů.
  • 2
    Olivový olej rozpálíme ve woku a smažíme 5 minut z každé strany.
  • 3
    Poté bramboráky okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.