Bramboráky z jáhel
45 min.
Ingredience
- 120gramůBrambory
- 25gramůJáhly - loupané proso
- 300mililitrůVoda pitná
- 25gramůCibule
- 25gramůOlej rostlinný
- 1lžičkaMajoránka
- 2špetkySůl
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
191 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
11 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
600 mg
Postup přípravy
- 1Uvařené brambory nastrouháme na hrubém struhadle, cibuli jemně nakrájíme, česnek utřeme se špetkou soli, uvaříme z jáhel kaši, kterou necháme vychladnout.
- 2V míse smícháme brambory, cibuli, jáhlovou kaši, česnek, majoránku, špetku soli a na vymazaném pekáči tvoříme placičky, které upečeme v předehřáté troubě dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.