Bramborová česnečka

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
21 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oškrábeme, rozpůlíme a zalijeme vařící osolenou vodou. Spolu s očištěným celerem je uvaříme doměkka.
  • 2
    Na každý talíř dáme lžičku sádla, česnek utřený se solí a jemně nasekanou petrželovou nať. Vložíme na nudličky nakrájený chléb a vše přelijeme řídkým protlakem z brambor a celeru.
  • 3
    Vývar musí být horký, aby polévka nebyla chladná.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.