Bramborová dietní
0 min.
Ingredience
- 1lžícePetržel - nať
- 1kilogramBrambory
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaMáslo čerstvé
- 1250mililitrůHovězí vývar základní
- 1lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
837 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
10 g
Sacharidy
139 g
Vláknina
25 g
Vápník
3 g
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky.
- 2Uvaříme ve vývaru doměkka. Vyndáme, prolisujeme nebo rozmixujeme a vrátíme zpět do vývaru. Polévku ochutíme solí, dle chuti
- 3pepřem, přidáme máslo, rajský protlak a petrželku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.