Bramborová Harula
50 min.
Ingredience
- 1500gramůBrambory
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaMajoránka
- 1lžíceSmetana 12% (konzumní)
- 50gramůSádlo škvařené
- 1kusVejce slepičí
- 150gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
10 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
7 g
Cukr
92 mg
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme a jemně nastrouháme. Přidáme sůl, pepř, nastrouhaný česnek, majoránku, vejce, smetanu a mouku. Vše dobře zamícháme.
- 2Plech vymažeme sádlem, rozetřeme na něj připravené těsto a v troubě upečeme dorůžova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.