Bramborová kaše s dýni

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
198 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
8 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, opláchneme a nakrájíme na kostky. Uvaříme v osolené vodě doměkka.
  • 2
    Z dýně odstraníme semena, oloupeme j, opereme a nakrájíme na malé kousky. Povaříme v osolené vodě asi 15-20 minut.
  • 3
    Dýni slijeme a rozmixujeme. Brambory rovněž slijeme a rozmačkáme je. Smícháme s dýňovým pyré a rostlinným tukem.
  • 4
    Osolíme, opepříme a ochutíme kari kořením.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.