Bramborová kaše s mozzarellou

29 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
22 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory omyjeme, vložíme do tlakového hrnce s vodu a vaříme asi 12 minut. Hotové brambory oloupeme a rozmačkáme.
  • 2
    Mléko zahřejeme s máslem a solí, vlijeme do brambor a promícháme.
  • 3
    Do kaše přidáme pepř, muškátový oříšek, nasekanou pažitku a žloutky.
  • 4
    Sýr nakrájíme na plátky, zapékací mísu vymažeme máslem, dáme do ní kaši, navrch rozložíme sýr.
  • 5
    Kaši umístíme na 10 minut pod gril, až se sýr roztaví. Ihned podáváme s rajským salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.