Bramborová paštika s játry

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
644 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
33 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařené, ještě horké brambory prolisujeme a necháme prochladnout.
  • 2
    Přidáme umletá játra, osmaženou cibuli, sůl, česnek, koření, citronovou kůru, vejce a mouku.
  • 3
    Směs naplníme do vymazané, strouhankou vysypané pudinkové formy a ve vodní lázni vaříme asi 45 minut.
  • 4
    Prochladlou paštiku utřeme se sardelovým máslem. Používáme ji jako pomazánku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.