Bramborová polévka s hovězím masem
80 min.
Ingredience
- 10gramůPetržel - nať
- 30gramůTuk
- 300gramůBrambory
- 250gramůHovězí maso přední
- 120gramůZelenina kořenová
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 5,5litrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
217 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
12 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Vápník
67 mg
Postup přípravy
- 1Hovězí maso nakrájíme na kostky a 1 hodinu vaříme.
- 2Přidáme na kostky nakrájené brambory, sůl a vaříme, až je maso měkké. Potom přidáme na kostičky nakrájenou a na tuku osmaženou kořenovou zeleninu, sůl, pepř a sekanou petrželku. Polévku povaříme do změknutí zeleniny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.