Bramborová polévka s hrachem a párkem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
19 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
5 g
Cukr
26 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrách namočíme přes noc do studené vody, druhý den vodu dolijeme a hrách uvaříme doměkka.
  • 2
    Zvlášť uvaříme brambory nakrájené na kostky.
  • 3
    Z tuku a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vodou z brambor a hrachu, rozšleháme a přidáme protlak z brambor a hrachu.
  • 4
    Polévku dosolíme, okořeníme, přilijeme mléko a přidáme párek nakrájený na kolečka. Ještě krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.