Bramborová polévka s kapustou a slaninou

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
14 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
544 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky, zalijeme osolenou vodou a vaříme.
  • 2
    Kapustu nakrájíme na nudličky, osmažíme na jemně nakrájené slanině a cibuli, okořeníme a přidáme do polévky.
  • 3
    Potom polévku zahustíme jíškou ze sádla a mouky, kterou rozšleháme a povaříme. Nakonec přidáme česnek utřený se solí a majoránku.
  • 4
    Podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.