Bramborová polévka s parmazánem

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
17 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme cibuli, nadrobno a osmahneme na másle doměkka.
  • 2
    Přidáme nakrájené, oloupané brambory, vývar, mléko a vaříme tak dlouho až brambory změknou.
  • 3
    Rozmixujeme, můžeme přidat trochu vody vmícháme strouhaný parmazán, sůl, pepř a posypeme pažitkou a hoblinami parmazánu.
  • 4
    Podáváme s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.