Bramborová polévka se skopovým masem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
452 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
27 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme a nakrájíme na kostičky, vložíme do hrnce se studenou vodou, osolíme, přivedeme do varu a vaříme přibližně 25 minut, až je téměř měkké.
  • 2
    Pórek omyjeme a nakrájíme na kolečka, oloupanou cibuli nakrájíme najemno, omyté a oloupané brambory nakrájíme na malé kousky. V pánvi rozehřejeme máslo a zeleninu na něm pomalu smažíme, až má zlatavou barvu. Pak ji dáme do hrnce s masem a vše uvaříme doměkka.
  • 3
    Podle chuti přidáme vegetu, sladkou papriku, opepříme a osolíme.
  • 4
    Polévku podáváme horkou s jemně nasekanou natí petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.