Bramborová polévka se zeleninou a sýrem

55 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
21 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechnu zeleninu očistíme, omyjeme, nakrájíme na kostky a chvíli podusíme na másle v hrnci. Zalijeme vodou, přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory a uvaříme doměkka.
  • 2
    Nakonec přidáme polévkovou kostku Vitana, sůl, koření a nasekanou petrželku. Vše chvíli povaříme.
  • 3
    Polévku podáváme s plátky opečené veky, které vložíme do talíře spolu s nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.