Bramborové houbance

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
525 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
49 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
202 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Namočíme do osolené vody houby a necháme namočené přes noc.
  • 2
    Druhý den scedíme, nakrájíme a na tuku osmahneme s kmínem a solí. Nastrouháme brambory jako na bramborák, vmícháme vejce, mouku, sůl, pepř a majoránku, rozetřený česnek a osmažené houby.
  • 3
    Vše promícháme a děláme placičky, které osmahneme na rozpáleném oleji dozlatova.
  • 4
    Poté vysušíme ubrouskem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.