Bramborové karbanátky s koprem

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
642 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
30 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, moravské uzené maso na nudličky, česnek prolisujeme a kopr posekáme.
  • 2
    Vychladlé brambory nastrouháme najemno rozmačkáme šťouchadlem. Vložíme do mísy, přidáme jedno vejce, moravské uzené, lžíci sádla, hrubou mouku, cibuli, česnek, posekaný kopr, osolíme, opepříme a přidáme majoránku pro vůni. Vypracujeme těsto, ze kterého tvoříme karbanátky, ty pak namočíme v rozkvedlaných vejcích a obalíme ve strouhance.
  • 3
    Smažíme na rozpáleném sádle dozlatova.
  • 4
    Podáváme s kyselou okurkou a kysaným zelím.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.