Bramborové karbanátky s uzeným masem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
552 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
34 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme v osolené vodě. Ještě teplé rozmačkáme najemno. Lehce osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme kostičky uzeného masa a vychladlé zapracujeme do rozmačkaných brambor. Přidáme vejce, sůl, pepř, důkladně propracujeme a z vzniklé hmoty vytvoříme menší placky. Ty obalíme klasicky v trojobalu a smažíme na rozpáleném oleji dozlatova. Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.