Bramborové karbanátky z telecích jater
40 min.
Ingredience
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
15 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Telecí játra umeleme na masovém strojku, syrové brambory nastrouháme najemno a vymačkáme z nich vodu. Játra s bramborami promícháme, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, vejce, strouhanku a vymícháme těsto.
- 2V pánvi rozpálíme olej, z těsta odkrajujeme stejně velké kousky, tvarujeme karbanátky a smažíme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.
- 3Karbanátky vyskládáme na servírovací mísu a ještě teplé podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.