Bramborové karbanátky z telecích jater

40 min.
Slovensko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
15 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí játra umeleme na masovém strojku, syrové brambory nastrouháme najemno a vymačkáme z nich vodu. Játra s bramborami promícháme, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, vejce, strouhanku a vymícháme těsto.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, z těsta odkrajujeme stejně velké kousky, tvarujeme karbanátky a smažíme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.
  • 3
    Karbanátky vyskládáme na servírovací mísu a ještě teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.