Bramborové kroužky z kaše

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
5 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
71 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na kousky. Uvaříme je, scedíme, zpracujeme v mixéru s mlékem, máslem, muškátovým oříškem, solí a pepřem. Vmícháme petržel, umixujeme hladkou kaši.
  • 2
    Kulatou formu vytřeme máslem a vysypeme nasekanými vlašskými ořechy. Bramborovou kaši vložíme do formy, přitlačíme ji a hned vyklopíme na předehřátý talíř. Neprodleně ještě teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.