Bramborové placky s hermelínem

35 min.
Švýcarsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
537 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
37 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nastrouháme. Vmícháme oloupaný, nasekaný česnek, sůl a pepř.
  • 2
    Asi 1/4 těsta rozprostřeme na pánev na část rozehřátého másla a placku opékáme 10 minut dozlatova. Potom ji obrátíme, přidáme trochu másla a placku dopékáme asi 5 minut po druhé straně. Stejným způsobem upečeme zbylé 3 placky.
  • 3
    Každou placku poklademe plátky omytých rajčat, dílky hermelínu a čerstvou bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.