Bramborové plátky na houbách

65 min.
Belgie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
19 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
13 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vnitřek zapékací mísy potřeme rozkrojeným stroužkem česneku a přidáme lžíci oleje.
  • 2
    Na dno urovnáme vrstvu oloupaných, na plátky nakrájených brambor, na ni vrstvu očištěných, nakrájených hub, vše osolíme, opepříme a přidáme vločky másla. Postup opakujeme, vrchní vrstvu tvoří plátky brambor pokapané máslem.
  • 3
    Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě 30-40 minut a před podáváním posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.