Bramborové ragú s hráškem
45 min.
Ingredience
- 3kusyCibule
- 2000gramůBrambory
- 1000gramůHrášek
- 8kusůKarotka
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 100gramůTuk
- 1lžícePetržel - nať
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
542 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
18 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
21 g
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme a nakrájíme na kousky.
- 2Oloupanou, na čtvrtky nakrájenou cibuli a očištěnou, na kolečka nakrájenou karotku osmahneme v kastrolu na tuku. Přidáme nakrájené brambory, chvíli podusíme a podlijeme horkou vodou.
- 3Asi 15 minut před koncem dušení vsypeme hrášek, pokrm osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petrželku a vše dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.