Bramborové ragú s hráškem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
542 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
18 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
21 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Oloupanou, na čtvrtky nakrájenou cibuli a očištěnou, na kolečka nakrájenou karotku osmahneme v kastrolu na tuku. Přidáme nakrájené brambory, chvíli podusíme a podlijeme horkou vodou.
  • 3
    Asi 15 minut před koncem dušení vsypeme hrášek, pokrm osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petrželku a vše dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.