Bramborové rösti pečené s parmezánem
40 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
207 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
7 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
120 mg
Postup přípravy
- 1Brambory oškrábeme, omyjeme, nastrouháme nahrubo, vsypeme do mísy, osolíme a necháme chvíli stát. Vymačkáme z brambor vodu, opepříme, přidáme posekaný rozmarýn, olej a promícháme.
- 2Plech vysteleme papírem na pečení, z bramborové směsi vytvoříme na plechu 8 malých hromádek, uhladíme na placičky, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při 220 °C asi 20 minut. Rösti obrátíme, posypeme strouhaným parmezánem a pečeme ještě 5 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.