Bramborové rösti pečené s parmezánem

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
207 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
7 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
120 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oškrábeme, omyjeme, nastrouháme nahrubo, vsypeme do mísy, osolíme a necháme chvíli stát. Vymačkáme z brambor vodu, opepříme, přidáme posekaný rozmarýn, olej a promícháme.
  • 2
    Plech vysteleme papírem na pečení, z bramborové směsi vytvoříme na plechu 8 malých hromádek, uhladíme na placičky, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při 220 °C asi 20 minut. Rösti obrátíme, posypeme strouhaným parmezánem a pečeme ještě 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.